Serbentų uogienė su morkomis

Raudonųjų ir juodųjų serbentų bei morkų uogienė ypač dera prie sūrio ir sausainių. Gardu ir su vafliais!

2 stiklainiukai

25 min.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g juodųjų ir raudonųjų serbentų
200 g morkų
400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
20 ml citrinų sulčių
100 ml vandens

 

Paruošimo instrukcijos

Juoduosius ir raudonuosius serbentus nuplaukite ir perrinkite. Nuplautas morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite.

Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir pavirkite 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir nugraibykite putas.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.