Serbentų uogienė su morkomis

Raudonųjų ir juodųjų serbentų bei morkų uogienė ypač dera prie sūrio ir sausainių. Gardu ir su vafliais!

2 stiklainiukai

25 min.

Įvertinimas (6 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g juodųjų ir raudonųjų serbentų
200 g morkų
400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
20 ml citrinų sulčių
100 ml vandens

 

Paruošimo instrukcijos

Juoduosius ir raudonuosius serbentus nuplaukite ir perrinkite. Nuplautas morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite.

Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir pavirkite 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir nugraibykite putas.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.