Sudedamosios dalys
60 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų kordialo
30 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 ml džino (nebūtina)
Ledo
Gazuoto vandens
Papuošimas
1 žalioji citrina
3 mėtos lapelių
13 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
Gaminimo eiga
Dubenėlyje sumaišykite cukrų ir mėtas. Patrinkite žaliąją citriną palei stiklinės kraštelį, tada panardinkite stiklinės kraštus į mėtų ir cukraus mišinį.
Pripildykite stiklinę ledo. Kokteilinėje sumaišykite šeivamedžių sultis, citrinos sultis, sirupą, ledą ir džiną (jei naudojate). Plakite, kol atvės, o tuomet perpilkite į stiklinę. Įpilkite šiek tiek gazuoto vandens.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!