Sudedamosios dalys
60 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų kordialo
30 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 ml džino (nebūtina)
Ledo
Gazuoto vandens
Papuošimas
1 žalioji citrina
3 mėtos lapelių
13 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
Gaminimo eiga
Dubenėlyje sumaišykite cukrų ir mėtas. Patrinkite žaliąją citriną palei stiklinės kraštelį, tada panardinkite stiklinės kraštus į mėtų ir cukraus mišinį.
Pripildykite stiklinę ledo. Kokteilinėje sumaišykite šeivamedžių sultis, citrinos sultis, sirupą, ledą ir džiną (jei naudojate). Plakite, kol atvės, o tuomet perpilkite į stiklinę. Įpilkite šiek tiek gazuoto vandens.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.