Sausainiai su džiovintomis uogomis

20–30 vnt.

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

250 ml speltos miltų
50 ml sezamų sėklų
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
100 g sviesto
75 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
50 g kapoto juodojo šokolado
30 g džiovintų uogų, pvz., mėlynių ar vyšnių

Paruošimo instrukcijos

Sumaišykite miltus, sezamų sėklas, vanilinį cukrų ir sviestą, kol masės konsistencija primins duonos trupinius. Pilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite dubenyje. Suberkite šokoladą ir uogas, užminkykite tešlą. Suformuokite iš tešlos ritinėlį. Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir palikite šaldytuve 1 val. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Supjaustykite tešlos ritinėlį 1 cm pločio gabaliukais. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite apie 10 min. Palikite skardoje atvėsti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.