Sudedamosios dalys
225 g sviesto
225 ml „Dansukker“ cukraus „Farinas“
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
350 ml miltų
1 šaukštas malto cinamono
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštas acto
1 šaukštelis sodos
100 g riešutų
Gaminimo eiga
Išsukę sviestą su cukrumi „Farinas“, įmaišykite šviesųjį sirupą, actu gesintą sodą ir likusius ingredientus. Išminkykite tešlą. Padalinkite tešlą į penkias dalis, suformuokite juosteles. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C temperatūros, maždaug 10-12 minučių. Ištraukę juosteles iš orkaitės, supjaustykite griežinėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.