Sausainiai su cinamonu, grūstais riešutais ir perliniu cukrumi

Sausainiai su cinamonu, grūstais riešutais ir perliniu cukrumi

Sausainiai su cinamonu, grūstais riešutais ir perliniu cukrumi
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

400 ml kvietinių miltų
100 ml bulvių krakmolo
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 arbatinio šaukštelio malto cinamono
200 g sviesto arba margarino
1 kiaušinio

Aptepti
kiaušinio baltymo

Papuošti
„Dansukker“ perlinio cukraus
grūstų migdolų

Visus sausuosius produktus sumaišykite dubenyje. Riebalus supjaustykite mažais gabaliukais ir įdėkite į miltų mišinį. Sutrinkite riebalus rankomis ar mentele. Lengvai suplakite kiaušinį, įpilkite į indą ir įmaišykite į tešlą. Palikite tešlą šaldytuve maždaug valandai. Iškočiokite tešlą ant apibarstytos miltais kepimo lentos ir formele išpjaustykite sausainius. Padėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Ištepkite kiaušinio baltymu, pabarstykite perliniu cukrumi ir grūstais migdolais. Kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje apie 10 minučių.

Receptą sukūrė

Dansukker

;