Sudedamosios dalys
6 g džiovintų kinrožių žiedų
12 g juodosios arbatos, pavyzdžiui, persikų skonio
1 litras vandens
85 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
1 žalioji citrina
Gaminimo eiga
Užvirinkite vandenį ir palikite arbatą prisitraukti 4 minutes. Perkoškite ir įmaišykite cukrų. Leiskite atvėsti. Patiekite su ledu ir žaliosios citrinos griežinėliais.
Patarimas
Dalį šaltosios arbatos užšaldykite ledo kubelių indeliuose ir naudokite vietoj ledo kubelių, kad karštą vasaros dieną kubeliams tirpstant šaltoji arbata nebūtų atskiedžiama.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!