Šaltalankių gaiva

Maždaug 1 litras

25 minučių

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

600 ml šaltalankių
600 ml vandens
270 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Paruošimo instrukcijos

Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.
Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.