Šaldytas saldukas (morengas) su braškėmis

8 porcijos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

2 salduko (morengo) papločių* (24 cm skersmens)
75 ml šokolado padažo*
300 ml grietinėlės
200 ml neriebios grietinėlės
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
50 g smulkintų „Dime nuggets“ saldainių
750 g braškių

Gaminimo eiga

Salduko (morengo) papločius sudėkite į apvalią kepimo formą. Apšlakstykite beveik visu šokolado padažu. Plakite grietinėlę ir cukraus miltelius, kol pasidarys tiršta masė. Supilkite grietinėlės kremą, suberkite „Dime nuggets“. Kremo mišiniu ištepkite salduko paplotį ir ant viršaus uždėkite kitą paplotį. Apšlakstykite likusiu šokolado padažu. Palikite šaldiklyje bent 5 valandoms. Išimkite pyragą iš šaldiklio ir prieš patiekdami palaukite 15 minučių, kad atitirptų. Patiekite su braškėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.