Saldūs migdolai

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g saldžių migdolų
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 kiaušinio baltymas

Gaminimo eiga

Apiplikykite ir nulupkite migdolus. Inde sumaišykite cukraus miltelius ir cukranendrių cukrų. Į kitą indą sudėkite kiaušinių baltymą ir šiek tiek paplakite juos mentele. Pamirkykite migdolus į kiaušinių baltymą, po to - į cukraus mišinį. Padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir, įdėję į iki 150 °C įšildytą orkaitę, kepkite apie 35 minutes. Išjunkite orkaitę, bet migdolus išimkite tik jiems sustingus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.