Sudedamosios dalys
200 g saldžių migdolų
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 kiaušinio baltymas
Paruošimo instrukcijos
Apiplikykite ir nulupkite migdolus. Inde sumaišykite cukraus miltelius ir cukranendrių cukrų. Į kitą indą sudėkite kiaušinių baltymą ir šiek tiek paplakite juos mentele. Pamirkykite migdolus į kiaušinių baltymą, po to - į cukraus mišinį. Padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir, įdėję į iki 150 °C įšildytą orkaitę, kepkite apie 35 minutes. Išjunkite orkaitę, bet migdolus išimkite tik jiems sustingus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.