Sudedamosios dalys
200 g ryžių
200 ml vandens
40 g „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kokosų pieno skardinės (po 400 g)
50 ml kokosų drožlių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis traiškytų kardamonų
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį berkite ryžius, pilkite vandenį ir drėgnąjį cukrų. Virkite 10 min. Pilkite kokosų pieną. Virkite 20–30 min. (kol mišinys sutirštės). Berkite kokosų drožles, vanilinį cukrų ir kardamonus. Jeigu masė per tiršta, atskieskite ją vandeniu. Tiekite drungną, papuoštą mangais, kokosų drožlėmis ir kapotais migdolais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!