Sudedamosios dalys
200 g ryžių
200 ml vandens
40 g „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kokosų pieno skardinės (po 400 g)
50 ml kokosų drožlių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis traiškytų kardamonų
Paruošimo instrukcijos
Į prikaistuvį berkite ryžius, pilkite vandenį ir drėgnąjį cukrų. Virkite 10 min. Pilkite kokosų pieną. Virkite 20–30 min. (kol mišinys sutirštės). Berkite kokosų drožles, vanilinį cukrų ir kardamonus. Jeigu masė per tiršta, atskieskite ją vandeniu. Tiekite drungną, papuoštą mangais, kokosų drožlėmis ir kapotais migdolais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.