Ryžių pudingas su kokosų pienu

6 porcijos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g ryžių
200 ml vandens
40 g „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kokosų pieno skardinės (po 400 g)
50 ml kokosų drožlių
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
1 šaukštelis traiškytų kardamonų

Paruošimo instrukcijos

Į prikaistuvį berkite ryžius, pilkite vandenį ir drėgnąjį cukrų. Virkite 10 min. Pilkite kokosų pieną. Virkite 20–30 min. (kol mišinys sutirštės). Berkite kokosų drožles, vanilinį cukrų ir kardamonus. Jeigu masė per tiršta, atskieskite ją vandeniu. Tiekite drungną, papuoštą mangais, kokosų drožlėmis ir kapotais migdolais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.