Sudedamosios dalys
Ryžių pudingas
180 g trumpagrūdžių ryžių
400 g vandens
0,5 šaukštelio druskos
10 dl pieno
200 ml grietinėlės
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Vyšnių padažas
225 g šaldytų vyšnių
300 ml vandens
90 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 cinamono lazdelės
1 šaukštas bulvių krakmolo
Gaminimo eiga
Vandenį, ryžius bei druską supilkite į prikaistuvį ir virkite apie 10 min. Supilkite pieną, uždenkite dangtį ir palikite virti ant mažos ugnies apie 45 min. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir leiskite ryžių pudingui atvėsti. Lengvai suplakite grietinėlę ir supilkite į šaltą ryžių pudingą. Suberkite cukraus miltelius ir vanilinį cukrų ir viską išmaišykite.
Paruoškite vyšnių padažą. Užvirkite uogas, vandenį, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir cinamono lazdeles. Sumaišykite bulvių krakmolą su 1–2 šaukšteliais vandens ir maišydami supilkite į vyšnių padažą. Palikite atvėsti. Ryžius patiekite aštuoniose stiklinėse su vyšnių padažu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.