Romo punšas

4 taurės

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

8 kiaušinių tryniai
4 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 šaukštas kakavos miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
120 ml romo
800 ml karšto pieno 

Paruošimo instrukcijos

Išplakite kiaušinius su auksaspalviu sirupu, kakavos milteliais ir vaniliniu cukrumi iki labai purios masės. Įmaišykite romą. Supilstykite į keturias taures. Įmaišykite karštą pieną, gerkite ir mėgaukitės. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.