Romo kamuoliukai

50 vnt.
Romo kamuoliukai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

150 g sviesto
150 g šokolado
3 kiaušiniai
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
½ šaukštelio jūros druskos
200 ml kvietinių miltų
2 šaukštai tamsaus romo (galima pakeisti 2 šaukštais „Dansukker“ auksaspalvio sirupo)
„Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ kamuoliukams apvolioti

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Kepimo skardą (20 x 20 cm) išklokite kepimo popieriumi. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite kapotą šokoladą. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite sirupą, suberkite vanilinį cukrų ir druską.. Supilkite šokoladą ir įmaišykite miltus. Masę pilkite į kepimo skardą. Kepkite apie 10 min.. Leiskite visiškai atvėsti. Masę pilkite į didelį dubenį. Lėtai maišydami supilkite romą. Maišykite, kol masė bus vientisa ir galėsite suformuoti kamuoliukus. Suformuokite nedidelius kamuoliukus ir pavoliokite juos cukruje.

Receptą sukūrė

Dansukker