Riešutai su sirupu

Riešutai sirupe yra sūraus ir saldaus skonių mišinys. Pakepkite likusius riešutus, sukapokite juos ir užpilkite sirupu. Greita ir paprasta! Riešutus sirupe patiekite prie sūrio.

1 stiklainiukas

30 min.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

180 g riešutų mišinio
420 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo

Paruošimo instrukcijos

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Ant apatinės orkaitės lentynos maždaug 8–10 min. paskrudinkite riešutus. Vis užmeskite akį, kad riešutai nesudegtų. Palikite atvėsti. Pasmulkinkite riešutus ir juos supilkite į stiklinį dubenį. Apipilkite auksaspalviu sirupu ir išmaišykite. Patiekite su sūrių asorti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.