Raudonųjų serbentų uogienė

Rūgšti raudonųjų serbentų uogienė gerai dera prie blynų. Cukranendrių cukrus raudonųjų serbentų uogienei suteikia malonų karamelės skonį.

2 stiklainiukai

25 minutės

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

600 g raudonųjų serbentų
400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Paruošimo instrukcijos

Uogas nuplaukite ir nuskabykite. Į prikaistuvį sudėkite uogas, cukrų uogienėms ir cukranendrių cukrų ir pavirkite apie 8 minutes.

Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Patarimas: išbandykite ir kitą variantą: naudokite po lygiai mėlynių ir raudonųjų serbentų. Fantastiškas skonių derinys!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.