Raudonųjų serbentų uogienė

Rūgšti raudonųjų serbentų uogienė gerai dera prie blynų. Cukranendrių cukrus raudonųjų serbentų uogienei suteikia malonų karamelės skonį.

2 stiklainiukai

25 minutės

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

600 g raudonųjų serbentų
400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Paruošimo instrukcijos

Uogas nuplaukite ir nuskabykite. Į prikaistuvį sudėkite uogas, cukrų uogienėms ir cukranendrių cukrų ir pavirkite apie 8 minutes.

Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Patarimas: išbandykite ir kitą variantą: naudokite po lygiai mėlynių ir raudonųjų serbentų. Fantastiškas skonių derinys!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.