Raudonųjų serbentų uogienė

Rūgšti raudonųjų serbentų uogienė gerai dera prie blynų. Cukranendrių cukrus raudonųjų serbentų uogienei suteikia malonų karamelės skonį.

2 stiklainiukai

25 minutės

Įvertinimas (18 vnt)

Sudedamosios dalys

600 g raudonųjų serbentų
400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Gaminimo eiga

Uogas nuplaukite ir nuskabykite. Į prikaistuvį sudėkite uogas, cukrų uogienėms ir cukranendrių cukrų ir pavirkite apie 8 minutes.

Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Patarimas: išbandykite ir kitą variantą: naudokite po lygiai mėlynių ir raudonųjų serbentų. Fantastiškas skonių derinys!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.