Raudonojo aksomo tortas (amerikietiškas)

Įvertinimas (17 vnt)

Sudedamosios dalys

350 g „Dansukker“ cukraus
2 kiaušiniai
210 g kvietinių miltų
5 g maistinės sodos
1 g druskos
20 g kakavos miltelių
5 g vanilinio cukraus
15 ml baltojo vyno acto
100 ml ištirpinto margarino
250 ml kefyro
45 ml raudonos karamelės dažų

Glajus
600 g sūrio „Philadelphia“
30 ml šviežiai išspaustų citrinos sulčių
250 g „Dansukker“ cukraus miltelių

Papuošimas
šokoladinių saldainių 

Gaminimo eiga

Išsukite kiaušinius su cukrumi iki šviesios ir purios masės. Sumaišykite sausus ingredientus ir įmaišykite juos į kiaušinių ir cukraus masę kartu su baltojo vyno actu, margarinu ir kefyru. Įmaišykite dažus ir gerai išsukite.

Supilkite masę į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą maždaug 25 cm skersmens apvalią kepimo formą. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje 175 °C temperatūroje maždaug 40 minučių. Palikite biskvitą keletui minučių kepimo formoje, kad pravėstų, tada išverskite ant padėklo ir palikite, kad pilnai atšaltų.

Išsukite sūrį „Philadelphia“ su citrinos sultimis ir cukraus milteliais. Biskvitą padalinkite į tris sluoksnius. Ant dviejų sluoksnių užtepkite glajų. Du sluoksnius su glajumi dėkite apačioje, o likusį sluoksnį be glajaus dėkite ant viršaus. Glajumi aptepkite visą tortą. Puoškite saldainiais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.