Sudedamosios dalys
350 g „Dansukker“ cukraus
2 kiaušiniai
210 g kvietinių miltų
5 g maistinės sodos
1 g druskos
20 g kakavos miltelių
5 g vanilinio cukraus
15 ml baltojo vyno acto
100 ml ištirpinto margarino
250 ml kefyro
45 ml raudonos karamelės dažų
Glajus
600 g sūrio „Philadelphia“
30 ml šviežiai išspaustų citrinos sulčių
250 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Papuošimas
šokoladinių saldainių
Gaminimo eiga
Išsukite kiaušinius su cukrumi iki šviesios ir purios masės. Sumaišykite sausus ingredientus ir įmaišykite juos į kiaušinių ir cukraus masę kartu su baltojo vyno actu, margarinu ir kefyru. Įmaišykite dažus ir gerai išsukite.
Supilkite masę į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą maždaug 25 cm skersmens apvalią kepimo formą. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje 175 °C temperatūroje maždaug 40 minučių. Palikite biskvitą keletui minučių kepimo formoje, kad pravėstų, tada išverskite ant padėklo ir palikite, kad pilnai atšaltų.
Išsukite sūrį „Philadelphia“ su citrinos sultimis ir cukraus milteliais. Biskvitą padalinkite į tris sluoksnius. Ant dviejų sluoksnių užtepkite glajų. Du sluoksnius su glajumi dėkite apačioje, o likusį sluoksnį be glajaus dėkite ant viršaus. Glajumi aptepkite visą tortą. Puoškite saldainiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.