Sudedamosios dalys
350 g „Dansukker“ cukraus
2 kiaušiniai
210 g kvietinių miltų
5 g maistinės sodos
1 g druskos
20 g kakavos miltelių
5 g vanilinio cukraus
15 ml baltojo vyno acto
100 ml ištirpinto margarino
250 ml kefyro
45 ml raudonos karamelės dažų
Glajus
600 g sūrio „Philadelphia“
30 ml šviežiai išspaustų citrinos sulčių
250 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Papuošimas
šokoladinių saldainių
Gaminimo eiga
Išsukite kiaušinius su cukrumi iki šviesios ir purios masės. Sumaišykite sausus ingredientus ir įmaišykite juos į kiaušinių ir cukraus masę kartu su baltojo vyno actu, margarinu ir kefyru. Įmaišykite dažus ir gerai išsukite.
Supilkite masę į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą maždaug 25 cm skersmens apvalią kepimo formą. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje 175 °C temperatūroje maždaug 40 minučių. Palikite biskvitą keletui minučių kepimo formoje, kad pravėstų, tada išverskite ant padėklo ir palikite, kad pilnai atšaltų.
Išsukite sūrį „Philadelphia“ su citrinos sultimis ir cukraus milteliais. Biskvitą padalinkite į tris sluoksnius. Ant dviejų sluoksnių užtepkite glajų. Du sluoksnius su glajumi dėkite apačioje, o likusį sluoksnį be glajaus dėkite ant viršaus. Glajumi aptepkite visą tortą. Puoškite saldainiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.
Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!