Sudedamosios dalys
Pagrindas
250 ml kvietinių miltų
100 g sviesto arba margarino
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
1 kiaušinio trynys
Rabarbarų želė
700 g rabarbarų 2 cm dydžio gabaliukais
300 ml „Dansukker“ smulkiojo cukraus
8 želatinos lapeliai
Vanilės kremas
6 kiaušinių tryniai
150 ml „Dansukker“ smulkiojo cukraus
1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus
300 ml grietinėlės
2 valgomieji šaukštai bulvių krakmolo
Papuošimui
skrudintų, skaldytų migdolų
Gaminimo eiga
Išminkykite iš sudėtinių dalių pagrindą su šonais ir palaikykite šaldytuve 1 valandą. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Išmirkykite želatinos lapelius dideliame kiekyje šalto vandens.
Ištepkite sviestu apvalią maždaug 24 cm skersmens kepimo formą su nuimamais kraštais. Sudėkite tešlą į formą. Pribadykite skylučių. Kepkite orkaitės viduryje apie 20 minučių. Palikite atvėsti.
Virkite rabarbarus su cukrumi nerūdijančio plieno puode, kol rabarbarai suminkštės. Išgriebkite želatinos lapelį ir įmaišykite į rabarbarus. Maišykite, kol želatina ištirps.
Kai rabarbarų mišinys ims stingti, supilkite jį į pagrindą.
Visas kremo sudėtines dalis, išskyrus vanilinį cukrų, suplakite puode į kremą ir virkite, kol sutirštės. Leiskite atvėsti. Pridėkite vanilinio cukraus. Paskleiskite kremą ant rabarbarų.
Apibarstykite skrudintais migdolais. Paduodamas į stalą šaltas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!