Rabarbarų punšas

Apie 10 stiklinių

Įvertinimas (9 vnt)

Sudedamosios dalys

500 ml koncentruotų rabarbarų sulčių
100-200 ml degtinės (nebūtinai)
2 litrai mineralinio vandens
0,5 litro (250 g) griežinėliais supjaustytų braškių
2 plonais gabaliukais supjaustytos citrinos
Ledo gabaliukų

Gaminimo eiga

Citrinas, braškes ir ledo gabaliukus įdėkite į didelį dubenėlį. Įpilkite sultis, degtinę ir mineralinį vandenį. Patiekite ant stalo.

Rabarbarų sultis galima pakeisti, pavyzdžiui, šeivamedžio žiedų sultimis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.