Rabarbarų punšas

Apie 10 stiklinių

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

500 ml koncentruotų rabarbarų sulčių
100-200 ml degtinės (nebūtinai)
2 litrai mineralinio vandens
0,5 litro (250 g) griežinėliais supjaustytų braškių
2 plonais gabaliukais supjaustytos citrinos
Ledo gabaliukų

Paruošimo instrukcijos

Citrinas, braškes ir ledo gabaliukus įdėkite į didelį dubenėlį. Įpilkite sultis, degtinę ir mineralinį vandenį. Patiekite ant stalo.

Rabarbarų sultis galima pakeisti, pavyzdžiui, šeivamedžio žiedų sultimis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.