Rabarbarų punšas

Apie 10 stiklinių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

500 ml koncentruotų rabarbarų sulčių
100-200 ml degtinės (nebūtinai)
2 litrai mineralinio vandens
0,5 litro (250 g) griežinėliais supjaustytų braškių
2 plonais gabaliukais supjaustytos citrinos
Ledo gabaliukų

Paruošimo instrukcijos

Citrinas, braškes ir ledo gabaliukus įdėkite į didelį dubenėlį. Įpilkite sultis, degtinę ir mineralinį vandenį. Patiekite ant stalo.

Rabarbarų sultis galima pakeisti, pavyzdžiui, šeivamedžio žiedų sultimis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.