Rabarbarų parfė

4 porcijos
Rabarbarų parfė
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 400 g rabarbarų
  • 100 ml vandens
  • 2 peletrūnų šakelės
  • 100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
  • 50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 20 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
  • 250 ml neriebios grietinėlės

Nuplaukite ir susmulkinkite rabarbarus. Į prikaistuvį su vandeniu sudėkite rabarbarus ir peletrūnus. Uždenkite ir virkite ant lėtos ugnies 5 minutes. Maišydami berkite cukrų ir vanilinį cukrų, pilkite šviesųjį sirupą. Leiskite ataušti. Supilkite grietinėlę. Išmaišykite mišinį. Supilkite jį į formelę ir palaikykite šaldiklyje bent 4 valandas. Galite patiekti su braškėmis.

Receptą sukūrė

Dansukker