Sudedamosios dalys
225 g sviesto
45 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1/4 šaukštelio druskos
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
3 šaukštai kukurūzų krakmolo
200 g kokosų drožlių
300 g miltų
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių pyragėliams apvolioti
Paruošimo instrukcijos
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir padėkite į šalį. Iki kreminės tekstūros išplakite sviestą. Berkite cukraus miltelius ir druską, gerai išmaišykite. Berkite vanilinį cukrų, kukurūzų krakmolą ir kokosų drožles. Iš lėto maišydami po truputį suberkite miltus, masė turi būti vientisa. Iš tešlos suformuokite rutuliukus (1 rutuliukui – 1 šaukštas tešlos). Sudėkite juos į kepimo skardą ir kepkite 16–18 min. Išėmę iš orkaitės leiskite kelias minutes atvėsti. Tada gerai apvoliokite cukraus milteliuose. Leiskite visiškai atvėsti. Prieš tiekdami dar kartą pavoliokite cukraus milteliuose.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.