Pyragėliai

Gardūs, prašmatnūs pyragėliai su lazdynų riešutais. Apibarsčius cukranendrių cukrumi ir cinamonu, išorinis sluoksnis bus maloniai traškus.

maždaug 12

20 minučių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

300 g miltų 
20 g kepimo miltelių
2 g druskos
75 g šalto sviesto
60 g stambiai kapotų lazdynų riešutų
30 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml pieno
1 kiaušinis 

Papuošimas 
40 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Fairtrade“
3 g cinamono

Paruošimo instrukcijos

Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą. 

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Sviestą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir įmaišykite į miltų mišinį. Pasilikite 1 šaukštą kiaušinio ir pieno glajui. Įmaišykite riešutus, sirupą, likusį pieną ir kiaušinius ir greitai sumaišykite tešlą.

Išverskite tešlą ant miltais pabarstytos lentelės. Tešlą išlyginkite iki 2–3 cm storio ir padalykite į norimas formas.

Dubenyje sumaišykite cukranendrių cukrų ir cinamoną. Aptepkite pyragėlius kiaušinio ir pieno mišiniu ir panerkite į cukraus mišinį. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 8–10 minučių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.