Pyragas su migdolais

24 gabaliukai

apie 50 minučių

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

150 g sviesto arba margarino
300 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
2 kiaušiniai
300 ml kvietinių miltų
1/2 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
200 ml grūstų migdolų
2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus

Gaminimo eiga

Nustatykite orkaitėje 150–175 °C temperatūrą.

Puode ištirpdykite cukrų „Farinas“ su sviestu ar margarinu. Virinkite 5 minutes. Atvėsinkite.

Įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus, bulvių krakmolą ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišykite.

Ištepkite formą arba skardą (20 x 25 cm). Išpilkite masę į formą.

Kepkite ant apatinių grotelių 35–40 minučių. Dantų krapštuku patikrinkite, ar pyragas iškeptas. Atvėsinkite. Supjaustykite kubeliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Triufeliai „Akys“

Helovinas

Leiskite vaikams persirengti ir nustebinkite juos gardžiais saldumynais.

Čatnis

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!

Traškus obuolių pyragas

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Šokoladiniai makarunai

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Tiramisu sūrio pyragas

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!