Pyragas su migdolais - Receptai

Pyragas su migdolais

25 gabaliukai
Pyragas su migdolais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

150 g sviesto arba margarino
300 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
2 kiaušiniai
300 ml kvietinių miltų
1/2 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
200 ml grūstų migdolų
2 arbat. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Nustatykite orkaitėje 150–175 °C temperatūrą.

Puode ištirpdykite cukrų „Farinas“ su sviestu ar margarinu. Virinkite 5 minutes. Atvėsinkite.

Įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus, bulvių krakmolą ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišykite.

Ištepkite formą arba skardą (20 x 30 cm). Išpilkite masę į formą.

Kepkite ant apatinių grotelių 35–40 minučių. Dantų krapštuku patikrinkite, ar pyragas iškeptas. Atvėsinkite. Supjaustykite kubeliais.

Receptą sukūrė

Dansukker

;