Sudedamosios dalys
1 kg sluoksniuotos tešlos
1 kiaušinio trynys
100 ml cukraus ,,Demerara”
Kremui
200 ml varškės
200 ml grietinės
3 šaukštai fruktozės
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
500 ml uogų
Papuošimui
Uogų
Paruošimo instrukcijos
Iškočiokite tešlą iki 1 cm storio ir iš jos pasidarykite 2 skritulius. Patepkite kiaušiniu ir apibarstykite cukrumi ,,Demerara”. Kepkite pagal instrukciją. Atvėsinkite. Išplakite grietinę, varškę, fruktozę ir vanilinį cukrų. Ant vieno skritulio paskleiskite kremą. Pabarstykite uogomis. Uždėkite likusį skritulį. Kad pagamintumėte drugelio formos pyragą, perpjaukite skritulius perpus ir apvaliąsias puses sudėkite vieną priešais kitą. Drugelio galvą galite suformuoti iš braškės, ūsus – iš šokolado lazdelių ar dantų krapštukų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.