Pyragaičių kalendorius

Pyragaičių kalendorius

Apie 50 sausainių 2 valandos
Pyragaičių kalendorius
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

300 g miltų
85 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
200 g šalto sviesto
1 kiaušinio trynys

Glajus
1 kiaušinio baltymas
2 ml acto
4 dl „Dansukker“ cukraus miltelių

Sumaišykite sausainių ingredientus. Neperminkykite tešlos. Padėkite į šaldytuvą bent 1 val. Kočiokite tešlą, kol bus maždaug 2 mm storio. Supjaustykite tešlą norimais gabaliukais ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės 6-8 min. 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Pyragaičiams iškepus ir atvėsus, užtepkite glajų ir palikite sustingti. Ištirpintu šokoladu ant glajaus užrašykite skaičius 1–24. Skaičius galite užrašyti ir glajumi tiesiai ant pyragaičių.

Receptą sukūrė

Dansukker

;