Sudedamosios dalys
Tešlai
50 g varškės
50 g „Dansukker“ cukraus miltelių
15 g vanilinio cukraus
1 g druskos
20 ml aliejaus
15 ml pieno
120 g kvietinių miltų
4 g kepimo miltelių
Įdarui
300-400 g gervuogių
2 kiaušiniai
50 g „Dansukker“ cukraus miltelių
15 g vanilinio cukraus
100 g grietinėlės
50 g maltų arba kapotų riešutų
12 g bulvių krakmolo
Papuošimui
10 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Tešlai skirtus produktus greitai išminkykite. Prispausdami sudėkite tešlą į atskiras pyragaičiams kepti skirtas formeles ir pastatykite į šaldytuvą 30 minučių. Į formeles sudėkite gervuoges. Išplakite likusius įdarui skirtus produktus ir supilkite masę ant uogų. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės apatinėje dalyje maždaug 20 minučių. Palikite šiek tiek atvėsti. Prieš patiekiant, apibarstykite cukraus milteliais. Patiekite su plakta grietinėle arba vaniliniais ledais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.