Pyragaičiai

apie 40 vienetų
Pyragaičiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 ml ištirpinto margarino
200 ml vandens
5 kiaušiniai
400 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ arba „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
450 ml kvietinių miltų
2 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
sviesto ar margarino formai ištepti
„Dansukker“ cukranendrių cukrus formai pabarstyti

Pagardinti
• 2 arbat. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
• 2 valg. šaukšt. kakavos
• 1 g šafrano
• maždaug 400 g šviežių uogų ar vaisių gabaliukų
• maždaug 250 g razinų ar kitų džiovintų vaisių
• 100 g tarkuotų morkų, 200 g nusausintų smulkintų ananasų, 50 g graikinių riešutų
• 300 g tarkuotų moliūgų ir tarkuota 1 žaliosios citrinos žievelė

Papuošti
• bet kokio skonio „Dansukker“ cukraus miltelių, ištirpintų nedideliame vandens kiekyje
• 200 g šviežio natūralaus „Filadelfijos“ sūrio, 250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių, 1 citrinos tarkuota žievelė
• 250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių, 1 valg. šaukšt. kakavos, 50 ml kavos, 50 g tirpinto sviesto ar margarino, kokosų drožlių pabarstyti

Ištepkite maždaug 30 x 40 cm formą ir pabarstykite cukranendrių cukrumi. Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purumo. Sumaišykite margariną su vandeniu. Sumaišykite sausąsias sudedamąsias dalis ir suberkite į masę. Įdėkite prieskonių pagal skonį. Paskirstykite tešlą formoje ir kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje 25–40 minučių. Apverskite pyragą. Papuoškite pyragą pagal skonį.

Receptą sukūrė

Dansukker