Sudedamosios dalys
200 ml ištirpinto margarino
200 ml vandens
5 kiaušiniai
400 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ arba „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
450 ml kvietinių miltų
2 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
sviesto ar margarino formai ištepti
„Dansukker“ cukranendrių cukrus formai pabarstyti
Pagardinti
• 2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus
• 2 valg. šaukšt. kakavos
• 1 g šafrano
• maždaug 400 g šviežių uogų ar vaisių gabaliukų
• maždaug 250 g razinų ar kitų džiovintų vaisių
• 100 g tarkuotų morkų, 200 g nusausintų smulkintų ananasų, 50 g graikinių riešutų
• 300 g tarkuotų moliūgų ir tarkuota 1 žaliosios citrinos žievelė
Papuošti
• bet kokio skonio „Dansukker“ cukraus miltelių, ištirpintų nedideliame vandens kiekyje
• 200 g šviežio natūralaus „Filadelfijos“ sūrio, 250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių, 1 citrinos tarkuota žievelė
• 250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių, 1 valg. šaukšt. kakavos, 50 ml kavos, 50 g tirpinto sviesto ar margarino, kokosų drožlių pabarstyti
Gaminimo eiga
Ištepkite maždaug 30 x 40 cm formą ir pabarstykite cukranendrių cukrumi. Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purumo. Sumaišykite margariną su vandeniu. Sumaišykite sausąsias sudedamąsias dalis ir suberkite į masę. Įdėkite prieskonių pagal skonį. Paskirstykite tešlą formoje ir kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje 25–40 minučių. Apverskite pyragą. Papuoškite pyragą pagal skonį.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.