Putojantis uogų kokteilis

6 stiklinės

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

500 ml vandens
5 šilauogių arba juodųjų serbentų arbatos maišelių
100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Ledo kubelių
150 g šilauogių
12 aviečių
6 braškių
700 ml putojančio rausvojo vyno

Paruošimo instrukcijos

Užvirkite vandenį ir sudėkite arbatos maišelius. Palaikykite 5 minutes. Išimkite arbatos maišelius. Suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps. Atšaldykite. Sudėkite ledo kubelius į dideles stiklines. Paskirstykite arbatą, uogas ir vyną po stiklines ir iš karto patiekite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.