Sudedamosios dalys
12 slyvinių pomidorų
50 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
10 g druskos
5 g rupiai maltų juodųjų pipirų
100 ml alyvuogių aliejaus
30 ml citrinų sulčių
1 česnako galvutė
1 kuokštas čiobrelių
6 šakelės rozmarinų
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga
Supjaustykite pomidorus ketvirčiais ir sudėkite į plačią, negilią kepimo skardą. Pabarstykite cukrumi, druska ir pipirais. Apšlakstykite aliejumi ir citrinų sultimis. Nulupkite česnako skilteles ir uždėkite jas ant pomidorų. Uždėkite čiobrelių ir rozmarinų šakeles.
Kepkite orkaitės viduryje 75 °C temperatūroje apie 12 valandų. Nuimkite išdžiuvusias žoleles. Sudėkite pomidorus ir česnako skilteles į stiklainį. Užpilkite aliejumi. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.