Sudedamosios dalys
2 kiaušiniai
200 ml pieno
150 g paprastų miltų
10 g kepimo miltelių
1/2 g šafrano
3 g vanilinio cukraus
Žiupsnelis druskos
40 g "Panevėžio +" cukraus
Sviestas kepimui
Užpilas
"Dansukker šviesusis" sirupas
Stambiai sukapotų lazdyno riešutų
Bruknių uogų
"Dansukker" cukraus milteliai
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Kiaušinių trynius suplakite su pienu. Suberkite miltus, kepimo miltelius, šafraną, vanilinį cukrų ir druską. Išplakite iki vientisos tešlos.
Atskirame dubenyje plakite kiaušinių baltymus, kol jie taps standūs. Suberkite cukrų ir toliau plakite, kol mišinys sudarys standžias, blizgias viršūnes. Atsargiai po truputį įmaišykite kiaušinių baltymų mišinį į tešlą.
Keptuvėje ištirpinkite šiek tiek sviesto ir šaukštu supilkite blynų tešlą. Kepkite, kol abi pusės taps auksinės spalvos.
Apšlakstykite sirupu, pabarstykite lazdyno riešutais ir bruknėmis ir
pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.