Princesės kepiniai

4 vienetai

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

2 torto pagrindo juostos po 5 x 15 cm

Torto pagrindo receptas
2 kiaušiniai
50 ml „Dansukker“ cukraus
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
sviesto arba margarino ir kvietinių miltų formai
„Dansukker“ cukraus pyragui pabarstyti

Vanilinis kremas
1 kiaušinio trynys
100 ml grietinėlės
1 valgomasis šaukštas bulvių krakmolo
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ cukraus miltelių
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus

Grietinėlės kremas
100 ml plaktos grietinėlės
100 ml vanilinio kremo, žr. ankstesnį receptą
75 ml mėgstamos uogienės

Papuošimui
Žaliojo marcipano
„Dansukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Torto pagrindas
Iš folijos ar kepimo popieriaus padarykite 35 x 15 cm formą ir įdėkite į skardą.

Išplakite kiaušinius ir abi cukraus rūšis iki purumo. Suberkite kvietinius miltus ir gerai išmaišykite. Ištepkite tešlą formoje ir kepkite orkaitės viduryje 225° C temperatūroje apie 5 minutes. Prieš išversdami iš formos pyragą apibarstykite cukrumi. Atvėsinkite.

Vanilinis kremas
Išmaišykite viską, išskyrus vanilinį cukrų, puode ir pavirinkite ant silpnos ugnies, kol kremas sutirštės. Prieš dėdami vanilinį cukrų, atvėsinkite.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų. Išmaišykite vanilinį kremą grietinėlėje. Torto pagrindą ištepkite uogiene ir plonu grietinėlės kremo sluoksniu. Antrąjį pagrindą uždėkite ant įdaro. Likusį grietinėlės kremą paskirstykite ant viršaus. Plonai iškočiokite marcipaną. Užklokite iškočiotu marcipanu įdarą ir atsargiai prispauskite palei pyrago kraštą. Marcipaną apibarstykite cukraus milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.