Tėšla pyragui
Įdaras
Sumaišykite visas sudedamąsias dalis pyrago tešlai. Sudėkite tešlą į apie 28 cm skersmens pyrago kepimo formą. Prispauskite. Palaikykite šaldytuve 30 minučių. Kepkite pyrago padą 225 °C temperatūroje apie 10 minučių.
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Pakepkite riebaluose svogūną kartu su ruduoju cukrumi. Sudėkite pomidorų pastą, sirupą, česnaką, prieskonines žoles, druską ir ”Sambal oelek” padažą. Paragaukite ir pagal skonį įberkite dar prieskonių. Ant pyrago pado sudėkite sluoksnį sūrio. Ant sūrio sudėkite įdarą. Sudėkite pomidorus. Apibarstykite likusiu sūriu. Supilkite grietinėlę. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynoje apie 15 minučių. Su pyragu patiekite šviežių salotų.
Receptą sukūrė