Sudedamosios dalys
500 g vyšninių pomidorų
2 nedideli raudonieji svogūnai
1–2 nedidelės raudonosios aitriosios paprikos
2 apelsinai
40 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
40 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
80 ml acto
Aliejaus
Paruošimo instrukcijos
Nuplaukite ir supjaustykite pomidorus. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Labai smulkiai supjaustykite aitriąsias paprikas. Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Sutarkuokite žievelę ir išspauskite apelsinų sultis.
Prikaistuvy su trupučiu aliejaus pakepinkite svogūnus, aitriąsias paprikas ir apelsinų žieveles. Sudėkite likusius produktus ir pavirkite dar 30 minučių.
Nuimkite nuo ugnies. Čatnį supilkite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.