Sudedamosios dalys
500 g vyšninių pomidorų
2 nedideli raudonieji svogūnai
1–2 nedidelės raudonosios aitriosios paprikos
2 apelsinai
40 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
40 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
80 ml acto
Aliejaus
Paruošimo instrukcijos
Nuplaukite ir supjaustykite pomidorus. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Labai smulkiai supjaustykite aitriąsias paprikas. Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Sutarkuokite žievelę ir išspauskite apelsinų sultis.
Prikaistuvy su trupučiu aliejaus pakepinkite svogūnus, aitriąsias paprikas ir apelsinų žieveles. Sudėkite likusius produktus ir pavirkite dar 30 minučių.
Nuimkite nuo ugnies. Čatnį supilkite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.