Sudedamosios dalys
450 ml miltų
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 g sviesto arba margarino
40 migdolų be odelės
Juodų ir arba raudonų maistinių dažų
Gaminimo eiga
Iš miltų, cukraus ir margarino sumaišykite tešlą ir pastatykite 30 minučių į šaldytuvą.
Nuplikykite migdolus ir nulupkite odelę. Pasidėkite tešlą ant minkymo lentos ir padalinkite į du gabalus. Padalinkite kiekvieną gabalą į 20 mažesnių gabaliukų ir iškočiokite iš jų pirštus. Ant kiekvieno „piršto” įspauskite po vieną migdolą.
Kepkite 175° karščio orkaitėje apie 10 minučių. Palikite ant grotelių atvėsti.
Maistiniais dažais nudažykite piršto galiuką raudonai, o migdolus juodai arba raudonai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.