Sudedamosios dalys
800 g svogūnų
3 didelės raudonosios paprikos
1 rūgštus obuolys
0,5‑1 raudonoji aitrioji paprika
30 ml alyvuogių aliejaus
100 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
250 ml baltojo vyno acto
10 g druskos
5 g paprikų miltelių
200 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
50 ml žaliųjų pipirų grūdelių
Gaminimo eiga
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite kubeliais. Nuplaukite paprikas ir išimkite sėklas. Paprikas susmulkinkite. Nulupkite obuolį, pašalinkite sėklas. Supjaustykite obuolį skiltelėmis. Nuplaukite aitriąsias paprikas ir supjaustykite kubeliais. Puode įkaitinkite aliejų. Sudėkite daržoves ir obuolį. Pakepinkite keletą minučių. Į puodą supilkite auksaspalvį sirupą, actą, suberkite druską ir paprikų miltelius. Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Nuimkite dangtį ir virkite dar 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir pipirų grūdelius ir virkite dar 3-4 minutes. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!