Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
800 ml „Dansukker“ cukraus „Farinas“
600 ml kefyro
1 valg. šaukšt. imbiero
1,5 valg. šaukšt. kardamono
2 arbat. šaukšt. gvazdikėlių
1,5 valg. šaukšt. cinamono
1200 ml kvietinių miltų
1 arbat. šaukšt. sodos
200 g tirpdyto sviesto arba margarino
200 ml bruknių sulčių ar šviežių bruknių
Papuošti
400 g natūralaus neriebaus „Filadelfijos“ sūrio
400 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
bruknių
Paruošimo instrukcijos
Į iki purumo išplatus kiaušinius su cukrumi, įpilkite kefyrą. Sumaišykite sausąsias sudedamąsias dalis ir suberkite į masę. Įmaišykite sviestą ir bruknių sultis. Supilkite tešlą į kepimo skardą. Kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje apie 25 minutes. Pyragą palikite atvėsti.
Sumaišykite sūrį, cukraus miltelius ir vanilinį cukrų ir gauta mase aptepkite pyragą. Papuoškite bruknėmis ir supjaustykite kubeliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.