Sudedamosios dalys
1 kg persikų
50 ml vandens
6 ml šviežiai išspaustų citrinų sulčių
330 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
7 švieži mėtų lapeliai
Paruošimo instrukcijos
Persikus nuplikykite, nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite.
Į prikaistuvį suberkite supjaustytus persikus, supilkite vandenį, citrinų sultis, suberkite cukrų marmeladams ir vanilinį cukrų. Maišydami pavirkite 5 minutes.
Nuimkite nuo ugnies ir nugriebkite putas, įmaišykite mėtų lapelius. Išpilstykite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Patarimas! Šiame recepte vietoj persikų galite naudoti ir nektarinus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.