Sudedamosios dalys
1 kg persikų
50 ml vandens
6 ml šviežiai išspaustų citrinų sulčių
330 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
1 šaukštelis vanilinio cukraus
7 švieži mėtų lapeliai
Gaminimo eiga
Persikus nuplikykite, nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite.
Į prikaistuvį suberkite supjaustytus persikus, supilkite vandenį, citrinų sultis, suberkite cukrų marmeladams ir vanilinį cukrų. Maišydami pavirkite 5 minutes.
Nuimkite nuo ugnies ir nugriebkite putas, įmaišykite mėtų lapelius. Išpilstykite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Patarimas! Šiame recepte vietoj persikų galite naudoti ir nektarinus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.