Sudedamosios dalys
Traškūs trupiniai
40 g sviesto
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 g rupių miltų sausainių (apie 7 vnt.)
Pasiflorų įdaras
4 pasifloros
10 ml šviežių žaliųjų citrinų sulčių (arba daugiau, jeigu norisi rūgščiau)
200 g saldinto sutirštinto pieno
2 kiaušinių tryniai
5 g vanilinio cukraus
Papuošti
likusios pasiflorų sėklytės
10 ml žaliųjų citrinų sulčių
15 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 ml plakamosios grietinėlės
Paruošimo instrukcijos
Prikaistuvyje sviestą kaitinkite tol, kol ištirps ir paruduos. Tada supilkite sirupą. Kombaine sutrinkite sausainius, sumaišykite su sviestu.
Pasiflorų minkštimą nuspauskite per sietelį, kad neliktų sėklų. Jas atidėkite į šalį. Pasiflorų sultis sumaišykite su žaliųjų citrinų sultimis, sutirštintu pienu, kiaušinių tryniais ir vaniliniu cukrumi.
Dubenyje pasiflorų sėklytes sumaišykite su citrinų sultimis ir cukrumi. Kitame dubenyje iki purumo išplakite grietinėlę.
Į keturias taures sluoksniais sudėkite sausainių trupinius ir pasiflorų įdarą. Papuoškite plakta grietinėle ir pasiflorų sėklytėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.