Panakota su šafranu

Sodraus skonio panakota su šafranu ir gervuogių žele. Labai paprasta ir neatsispiriamai gardu. Šafranu pagardinta panakota – nuostabus desertas.

6 taurės

30 min. + 2 val. šaldytuve

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Panakota
500 ml riebios grietinėlės
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
1/2 g šafrano (1 pakelis)

Gervuogių želė
100 ml grynų gervuogių sulčių (maždaug 200 g gervuogių)
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams

Papuošimas
Gervuogės

Paruošimo instrukcijos

Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, cukrų marmeladams ir šafraną. Pavirkite 30 sekundžių. Išpilstykite į puošnias taures. Palaikykite šaldytuve maždaug 1 val.

Paruoškite gervuogių želę. Gervuoges atšildykite ir perkoškite per tankų sietelį. 100 ml gervuogių sulčių supilkite į prikaistuvį. Suberkite cukrų marmeladams ir pavirkite dar 30 sekundžių.

Nepradėjusią stingti gervuogių želę užpilkite ant panakotos. Palaikykite šaldytuve maždaug 1 val. Papuoškite gervuogėmis.

Patarimas! Papuoškite paskrudintomis, kapotomis pistacijomis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.