Sudedamosios dalys
Panakota
500 ml riebios grietinėlės
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
1/2 g šafrano (1 pakelis)
Gervuogių želė
100 ml grynų gervuogių sulčių (maždaug 200 g gervuogių)
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Papuošimas
Gervuogės
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, cukrų marmeladams ir šafraną. Pavirkite 30 sekundžių. Išpilstykite į puošnias taures. Palaikykite šaldytuve maždaug 1 val.
Paruoškite gervuogių želę. Gervuoges atšildykite ir perkoškite per tankų sietelį. 100 ml gervuogių sulčių supilkite į prikaistuvį. Suberkite cukrų marmeladams ir pavirkite dar 30 sekundžių.
Nepradėjusią stingti gervuogių želę užpilkite ant panakotos. Palaikykite šaldytuve maždaug 1 val. Papuoškite gervuogėmis.
Patarimas! Papuoškite paskrudintomis, kapotomis pistacijomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.