Pagrindinis uogienės receptas

Pagrindinis uogienės receptas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

Naudojant „Dansukker“ uogienių cukrų paprasta pagaminti naminę uogienę. Galima pasirinkti bet kokias turimas ar patinkančias uogas. Čia pateikiamos trys pagrindinio recepto versijos, kurios priklauso nuo to, kiek uogienės norite pagaminti ir kokio saldumo uogienes mėgstate.


2 litrai uogų
1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms

Nesaldi uogienė
4 litrai uogų
1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms
Dėmesio, gali prireikti gaminti ilgiau

Uogienė iš nedidelio kiekio uogų
500 g uogų
300 ml „Dansukker“ cukraus uogienėms

Nuplaukite ir perrinkite uogas. Sumaišykite uogas su uogienių cukrumi puode (didesnes uogas reikia supjaustyti) ir virkite apie 3–10 minutes. Virimo laikas priklauso nuo uogų. Uogienė neturi būti per tiršta, bet ir ne per skysta. Užvirinkite ir išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Užsukite ir laikykite vėsiai.

Receptą sukūrė

Dansukker