Sudedamosios dalys
Aviečių ir čiobrelių uogienė
1 kg aviečių
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
3 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
3 žvaigždiniai anyžiai
2 čiobrelių šakelės
Šaltalankių ir imbierų uogienė
1 kg šaltalankių
400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
8 šaukšteliai šviežių tarkuotų imbierų
7 šaukštai „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
5 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
Rabarbarų ir rožinių pipirų uogienė
1 kg rabarbarų
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
200 ml vandens
10-20 rožinių pipirų grūdelių
Braškių ir juodojo šokolado uogienė
1 kg braškių
400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
4 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
100 g kapoto juodojo šokolado
Pikantiškų slyvų uogienė
1 kg pjaustytų slyvų be kauliukų
2 citrinų sultys ir žievelės
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
4 cinamono lazdelės
2 šaukšteliai traiškytų kardamonų
Kriaušių uogienė
1 kg nuluptų, gabalėliais pjaustytų kriaušių
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
3 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
Paruošimo instrukcijos
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas ar vaisius.
Vaisius ar uogas (stambias uogas supjaustykite) ir cukrų uogienėms sumaišykite prikaistuvyje. Pridėkite prieskonių, žolelių ir kitų pagardų. Virkite 10-15 min., priklausomai nuo uogų ar vaisių rūšies.
Nugriebkite putas ir supilstykite į šiltus sterilizuotus stiklainius. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.