Orange au lait

6 dideli puodeliai

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

150 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 sultingi apelsinai
1 litras pusriebio pieno
300 ml stiprios kavos (geriausiai tinka espresso)

Papuošimui
Apelsino žievelė

Gaminimo eiga

Prikaistuvyje cukraus miltelius sumaišykite su apelsinų sultimis. Supilkite pieną ir kaitinkite, tačiau žiūrėkite, kad neužvirtų. Paruoškite kavą. Į kiekvieną puoduką supilkite 2 dalis pieno su apelsinų sultimis ir 1 dalį kavos. Jei norite, papuoškite apelsino žievele.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.