Obuolių uogienė su imbierais

Apie 1 l 45 minučių
Obuolių uogienė su imbierais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 1 kg rūgščių obuolių
  • 1 šaukštelis šviežiai tarkuotų imbierų
  • 250 ml vandens
  • 1 citrinos sultys ir žievelė
  • 500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais. Obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir virkite 5-7 minutes. Nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker