Obuolių pyragėliai

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

500 ml šilto vandens
50 g mielių
1 šaukštelis druskos
50 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 tarkuoti obuoliai
100 g saulėgrąžų
maždaug 1400 g kvietinių miltų

Paruošimo instrukcijos

Dubenyje sutrupinkite mieles. Supilkite vandenį ir maišykite, kol mielės ištirps. Suberkite druską, cukrų, sudėkite obuolius ir saulėgrąžas. Pamažu suberkite miltus ir minkykite, kol tešla nebelips prie dubens. Uždenkite rankšluosčiu ir palaikykite 40 minučių, kad pakiltų. Iškrėskite tešlą ant stalo ir gerai išminkykite. Iškočiokite keturkampį tešlos lakštą, įdėkite jį į riebalais išteptą skardą. Supjaustykite tešlą kvadratėliais. Palaikykite 20 minučių, kad pakiltų. Pašaukite į iki 225 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 225 °C temperatūroje maždaug 25 minutes.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.