Obuolių pyragas kokoso drožlėmis

4–6 porcijos

50 minučių

Įvertinimas (5 st)

Sudedamosios dalys

4 rūgštūs obuoliai
2 kiaušiniai
200 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
100 g sviesto arba margarino
100 ml kvietinių miltų
250 ml kokoso drožlių

sviesto arba margarino kepimo formelei patepti

Paruošimo instrukcijos

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175 °C temperatūrą. Ištirpinkite maistinius riebalus ir leiskite jiems ataušti.

Gerai išplakite kiaušinius ir cukrų. Tada suberkite miltus, kokoso drožles ir supilkite ataušusius ištirpintus maistinius riebalus. Gautą mišinį įmaišykite į kiaušinių masę.

Nulupkite obuolius, perpjaukite juos pusiau ir išimkite sėklytes. Tada apvaliąja puse į viršų sudėkite juos į riebalais pateptą kepimo formelę.

Užpilkite ant viršaus tešlą ir maždaug 25 min. kepkite orkaitės viduryje.

Pyragas patiekiamas šiltas, kartu su vaniliniais ledais, vaniliniu padažu arba lengvai plakta grietinėle ar liesa grietine.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.