Sudedamosios dalys
4 rūgštūs obuoliai
2 kiaušiniai
200 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
100 g sviesto arba margarino
100 ml kvietinių miltų
250 ml kokoso drožlių
sviesto arba margarino kepimo formelei patepti
Paruošimo instrukcijos
Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175 °C temperatūrą. Ištirpinkite maistinius riebalus ir leiskite jiems ataušti.
Gerai išplakite kiaušinius ir cukrų. Tada suberkite miltus, kokoso drožles ir supilkite ataušusius ištirpintus maistinius riebalus. Gautą mišinį įmaišykite į kiaušinių masę.
Nulupkite obuolius, perpjaukite juos pusiau ir išimkite sėklytes. Tada apvaliąja puse į viršų sudėkite juos į riebalais pateptą kepimo formelę.
Užpilkite ant viršaus tešlą ir maždaug 25 min. kepkite orkaitės viduryje.
Pyragas patiekiamas šiltas, kartu su vaniliniais ledais, vaniliniu padažu arba lengvai plakta grietinėle ar liesa grietine.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.