Sudedamosios dalys
Formai sutepti
sviesto arba margarino
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 valgomasis šaukštas kokosų drožlių
Tešlai
300 ml bulvių krakmolo
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
200 ml kokosų drožlių
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
2 kiaušiniai
100 ml vanilės skonio jogurto
Įdarui
2 obuoliai
Paruošimo instrukcijos
Ištepkite sviestu apskritą apie 23 cm skersmens kepimo formą nuimamais kraštais. Pabarstykite ją cukranendrių cukrumi ir kokosų drožlėmis. Visus sausuosius produktus sumaišykite dubenyje. Įdėkite riebalus ir kruopščiai išmaišykite. Sudėkite kiaušinius ir jogurtą bei suminkykite tešlą. Išpilkite tešlą į formą. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir įspauskite į tešlą. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 45 minutes. Kelioms minutėms palikite vėsti formoje. Pyragą patiekite dar šiltą su vaniliniu užpilu, ledais ar varške.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.