Obuolių pyragas

6–8 asmenims

Įvertinimas (1 st)

Sudedamosios dalys

Formai sutepti
sviesto arba margarino
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 valgomasis šaukštas kokosų drožlių

Tešlai
300 ml bulvių krakmolo
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
200 ml kokosų drožlių
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
2 kiaušiniai
100 ml vanilės skonio jogurto

Įdarui
2 obuoliai

Paruošimo instrukcijos

Ištepkite sviestu apskritą apie 23 cm skersmens kepimo formą nuimamais kraštais. Pabarstykite ją cukranendrių cukrumi ir kokosų drožlėmis. Visus sausuosius produktus sumaišykite dubenyje. Įdėkite riebalus ir kruopščiai išmaišykite. Sudėkite kiaušinius ir jogurtą bei suminkykite tešlą. Išpilkite tešlą į formą. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir įspauskite į tešlą. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 45 minutes. Kelioms minutėms palikite vėsti formoje. Pyragą patiekite dar šiltą su vaniliniu užpilu, ledais ar varške.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.