Sudedamosios dalys
180 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 valgomieji šaukštai vandens
20 g sviesto
140 g sezamų
200 g šokoladinio kremo
Paruošimo instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
Prikaistuvyje užvirkite cukrų ir vandenį.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies, sudėkite sviestą ir suberkite sezamus. Maišykite mišinį, kol skiestas visiškai ištirps.
Į silikoninę sausainių kepimo formą pilkite po pusę arbatinio šaukštelio masės, kitaip tešla išsilies.
Kepkite orkaitėje 10–12 minučių nuolat prižiūrėdami. Kepinys turi pagelsti, bet nesudegti. Leiskite kelias minutes atvėsti prieš tepdami šokoladiniu kremu.
Šokoladą tepkite ant lygios diskų pusės. Dėkite kitą apskritimą ant viršaus ir lengvai paspauskite, kad nesulūžtų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.