Nepaprasti riešutiniai sausainiai

20 vienetų

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto arba margarino
175 ml „Dansukker” cukraus „Panevėžio Plius“
350 ml miltų
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
100 g lazdynų riešutų

Gaminimo eiga

Sviestą arba margariną iki purumo išsukite su abiejų rūšių cukrumi. Sumaišytus riešutus, miltus ir kepimo miltelius atsargiai įmaišykite į plakinį. Iš tešlos suformuokite 20 rutuliukų ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotų kepimo padėklų toliau vienas nuo kito. Kepkite apie 10 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.