Nepaprasti riešutiniai sausainiai - Receptai

Nepaprasti riešutiniai sausainiai

20 vienetų
Nepaprasti riešutiniai sausainiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto arba margarino
175 ml „Dansukker” cukraus „Panevėžio Plius“
350 ml miltų
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 šaukšteliai kepimo miltelių
100 g lazdynų riešutų

Sviestą arba margariną iki purumo išsukite su abiejų rūšių cukrumi. Sumaišytus riešutus, miltus ir kepimo miltelius atsargiai įmaišykite į plakinį. Iš tešlos suformuokite 20 rutuliukų ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotų kepimo padėklų toliau vienas nuo kito. Kepkite apie 10 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.

Receptą sukūrė

Dansukker

;