Nepaprasti riešutiniai sausainiai

20 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto arba margarino
175 ml „Dansukker” cukraus „Panevėžio Plius“
350 ml miltų
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
100 g lazdynų riešutų

Paruošimo instrukcijos

Sviestą arba margariną iki purumo išsukite su abiejų rūšių cukrumi. Sumaišytus riešutus, miltus ir kepimo miltelius atsargiai įmaišykite į plakinį. Iš tešlos suformuokite 20 rutuliukų ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotų kepimo padėklų toliau vienas nuo kito. Kepkite apie 10 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.