Naujametinis šampano šerbetas

10 porcijos
Naujametinis šampano šerbetas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

2 želatinos lapeliai
250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
150 ml vandens
500 ml putojančiojo vyno

Aviečių padažas
100 ml šaldytų aviečių
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
100 g baltojo šokolado

Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į dešimt nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą ar pagaliuką. Įdėkite į šaldiklį.

Aviečių padažas
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.

Receptą sukūrė

Dansukker