Naminio limonado receptas

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

500 g pasirinktų vaisių arba uogų
250 ml vandens
500 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“

Siūlome limonadus gaminti įvairių skonių
500 g bruknių
500 g braškių + maždaug pusę puodelio bazilikų
500 g agrastų
500 g aviečių + 10 rozmarino šakelių
500 g raudonųjų arba juodųjų serbentų
250 g vyšnių + 250 g rabarbarų

Paruošimo instrukcijos

Uogas su vandeniu pavirkite 10 minučių. Palaukite, kol atvės maždaug iki 45 °C temperatūros.

Suberkite cukrų ir maišykite, kol visiškai ištirps. Uždenkite ir palikite pastovėti kambario temperatūroje bent 6 valandas arba per naktį.

Pakaitinkite iki virimo ir iš karto nukoškite. Limonadą perkoškite per tankų sietelį – jis bus visiškai skaidrus.

Limonadą bus galima ilgai vartoti, jei nukoštą gėrimą pavirsite maždaug 3 minutes.

Supilkite į švarų, šiltą butelį ir sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve.

Limonado koncentratą skieskite gazuotu/mineraliniu vandeniu arba ledukais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.